وي با اشاره به اينکه در اين نشست احکام کميتههاي اجرايي، تشريفات، علمي، رسانهاي و بينالمللي مورد بررسي قرار گرفتند، اظهار داشت: همچنين بررسي فعاليتهاي انجام شده تا به امروز در خصوص هماهنگيهاي داخلي و بين المللي در همدان و تهران، ارزيابي پيشنهادات و طرحهاي اوليه براي برپايي همايش wcc در کنار ارائه گزارش کميتهها و فعاليتهاي پيش رو و بررسي هزينههاي همايش و ساماندهي اعتبارات نيز در اين نشست مطرح شد.
مشاور معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي ادامه داد: اين نشست با مصوبات مختلفي همراه بود که تأکيد بر برپايي هر چه باشکوهتر اين مراسم، بهرهمندي از اين نشست در راستاي ايجاد يک فرصت سرمايهگذاري مؤثر براي استان همدان براي رونق صنايعدستي از جمله اين مصوبات است.
شريفي با بيان اينکه در اين نشست بر بکارگيري تشکلهاي غيردولتي موفق و کارا براي ايجاد يک ارتباط خوب نيز تأکيد شد، گفت: پيگيري توليد فيلم کوتاه و مرتبط با توانمنديهاي استان همدان، پيگيري توليد فيلم جام لالهجين توسط 10 کارگردان براي معرفي سفال همدان در عرصه داخلي و بينالمللي و پيگيري و مطالعه توانمنديهاي اقتصادي و فعاليتهاي مرتبط کشورهاي عضو در خصوص صنايعدستي و بررسي تجربيات آنها نيز مورد تأکيد قرار گرفت.
وي تصريح کرد: بخش مهمي از شهر زيرزميني و تاريخي هگمتانه که در گذشته کاوش شده است با حضور مهمانان خارجي در روزهاي برگزاري اين مراسم رونمايي ميشود.
رييس حوزه رياست معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي در ادامه اظهار داشت: همچنين بر روند ترانسفر مهمانان خارجي از کشورهاي مبدأ به تهران و همدان نيز در اين جلسه مورد تأکيد قرار گرفت.
مسعود شريفي افزود: همچنين پيشنهاداتي در اين نشست مطرح شد که برپايي شب موسيقي با حضور يکي از استادان برجسته موسيقي سنتي، برگزاري هفته سينمايي و فرهنگي با حضور اهالي خانه سينما و خانه هنرمندان و همچنين برپايي شب فيلم و نقالي در همايش منطقهاي شوراي جهاني صنايعدستي از جمله اين پيشنهادات بود.
وي خاطرنشان کرد: ضرورت راه اندازي سايت ويژه همايش از هم اکنون توسط ستاد برگزاري نيز از ديگر مصوبات دومين نشست هماهنگي برنامههاي همايش منطقهاي نشست منطقهاي مجمع جهاني صنايعدستي بود./111
انتهای پیام/